Wie ben ik?

Ik ben Arenda Klukkert (1979), ben getrouwd en moeder van drie enthousiaste  jongens, waarvan twee op de basisschool en één op het voortgezet onderwijs. Ik ben invoelend en betrokken. Ik voel me verbonden met kinderen, jongeren en hun ouders. Ruim twintig jaar heb ik als leerkracht in het (speciaal) basisonderwijs gewerkt. Dit heeft me veel gebracht. Het optrekken met veel verschillende kinderen en hun ouders, plezier, een hoop liefde,  kennis en heel veel ervaring. 

In de jaren voor de klas, stond ik vlakbij de ontwikkeling van kinderen. Kinderen zijn puur, doen wat ze het liefste doen, genieten en leren met vallen en opstaan. Ze hebben een prachtige groeikracht.  Ook zag ik van dichtbij de worsteling van kinderen, wat hun (sociaal-emotionele) ontwikkeling op zo'n moment flink kan belemmeren . Altijd was en is er bij mij de vraag wat maakt dat ze verdrietig, boos, angstig of gefrustreerd zijn?  Wat is er nodig om dit kind weer zelfstandig verder te laten groeien? Juist met deze kinderen voel ik een diepe verbondenheid. Voor deze kinderen en hun ouders wil ik iets betekenen. 

Ook als moeder van drie jongens die met vallen en opstaan hun weg gaan ken ik de blijheid, vreugde, maar ook de  angsten, frustraties en onzekerheden van het ouderschap. Dat maakt dat ik naast hart voor kinderen ook  hart  voor ouders heb.

En dat alles maakt dat ik de opleiding tot kind-en oudercoach heb gevolgd en mijn eigen praktijk ben gestart. Een fijne plek bij ons aan huis, waar  ik nog meer het  verschil mag maken voor kinderen, jongeren en ouders.

Wil je meer weten over mijn opleidingen en ervaring, kun je deze vinden op LinkedIn.

 

Je bent van harte welkom!

Waar? 

Victoriameer 7, Amersfoort