Rots & Water - Interventietraining klas

 

Het is ook mogelijk om de Rots & Watertraining als groepstraining aan een klas te geven.

Het programma wordt volledig op maat gemaakt waarin we afstemmen met de betrokkenen rond deze groep. 

Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden. 

 

De Rots en Water training door Arenda Klukkert hebben wij als zeer positief ervaren! Zowel in onze groep 3-4 als in onze groep 6 wist zij een training op maat te bieden waar onze leerlingen veel plezier aan beleefden. De leerlingen zijn door de training gegroeid in hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden, dit komt de sfeer in de groep en de dynamiek zichtbaar ten goede. Arenda is deskundig, prettig in de communicatie en afstemming en weet door haar ervaring in het onderwijs waar het op aan komt. Fijn om met haar op deze manier te hebben kunnen samenwerken!

Ellen den Hartogh, ib-er De Langenoord

 

Op De Langenoord hebben wij een interventietraining gehad van Arenda en een co-trainer. Twee kundige rots en watertrainers met een berg aan ervaring! Een op maat afgestemd programma en een goede afstemming met ons als leerkrachten heeft gemaakt dat wij met de groep mooie resultaten hebben bereikt, dankjewel!

Anouk Eijbergen, leerkracht groep 6 De Langenoord

 

De interventietraining was vanaf het begin een stuk bewustwording voor de kinderen. We merken in de groep dat de kinderen zichzelf en elkaar beter leren begrijpen. De kinderen zijn zich meer bewust van hun eigen rol in situaties. 

Arenda heeft de groep super begeleid bij de trainingen. Ze is heel positief en benadrukt heel erg de mooie en positieve dingen. Ze geeft elk kind het gevoel erbij te horen en ze laat hen ontdekken hoe ze met bepaalde situaties kunnen omgaan.

Na elke training spraken wij als docenten samen met Arenda de training na. Het nabespreken was prettig. Fijn om een klankbord te hebben en dingen na te bespreken. In de nabespreking gaf Arenda tips en oefeningen mee voor in de klas. Zo konden we de dingen die geleerd waren in de training toepassen in de les.'

Leerkrachten groep 5, basisschool 'het Christal'