WIE BEN IK?

Hoi!  Ik heet Arenda.

Ik denk dat er iemand, die heel veel om je geeft, je gevraagd heeft om eens op mijn website te lezen en rond te kijken. Dat zullen ze gevraagd hebben omdat ze zich een beetje zorgen om je maken. Dit kan zijn omdat je iets heel spannend of moeilijk vindt, of gewoon omdat ze merken dat jij de laatste tijd anders bent dan dat je normaal gesproken was. Wat de reden ook is, ik wil je er graag bij helpen!

Maar, ik zal eerst eens iets over mijzelf vertellen.
Ik ben Arenda,  getrouwd met Herman en samen hebben wij drie jongens. Ik werk al heel lang met kinderen als juf op een basisschool en nu ook als kindcoach. 

Ik help jou graag als het even niet zo lekker gaat. Toen ik aan de opleiding voor kindcoaching begon wist ik...voelde ik...heel diep in het binnenste van mijn lijf dat is wat ik wil. 

DIT IS HET!

Dit wil ik echt heel graag doen en leren! Heb jij dat ook al eens gevoeld? Dat je WEET dat je op de goede weg zit?.. En nu die opleiding klaar is, ga ik heerlijk aan de slag! en misschien wel met jou!  Verder maak ik graag muziek op mijn piano en gitaar. En doe ik graag leuke dingen met Thomas, Jens en Mats, zoals in de zomervakantie naar Italië. 

WAT DOE IK?

Wat gaan we samen doen? Eerst kom je kennismaken, dan kun je zien wie ik ben, hoe de ruimte eruit ziet, en mag je me alles vragen wat je wil. Maar het allerbelangrijkste is of je jezelf fijn voelt bij mij.

Daarna gaan we samen precies bekijken wat je "hulpvraag" is, en met je hulpvraag bedoel ik dat waar jij tegenaan loopt, datgene wat niet zo lekker loopt. En dan, nadat we samen bekeken hebben wat dat is, en jij en je ouders vinden het oké dat ik je mag en kan helpen gaan we samen aan de slag. Dat kan zijn door samen een spel te spelen, samen creatief bezig te zijn, samen naar buiten te gaan, muziek te maken of door samen te praten. We kiezen dat uit wat het beste bij jou past en waar jij je het fijnste bij voelt.

Je komt iedere keer een uur of iets langer bij me  en als de tijd bijna voorbij is komen papa en/ of mama bij ons zitten en mag jij vertellen wat we allemaal gedaan en ontdekt hebben. En als jij iets niet wilt vertellen dan vertellen we het niet. De keuze ligt bij jou!

De meeste kinderen komen 6 tot 8 keer. Na een aantal afspraken overleg ik met jou en je ouders hoe het gaat en hoe vaak je nog gaat komen. Zodra jij je weer oké voelt stoppen we met de afspraken.